Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac

Az étterem

Kedves Portékamrázók, engedjétek meg, hogy pár mondatban összefoglaljuk Nektek a kis vendéglőnkkel kapcsolatos elgondolásainkat, vágyainkat, terveinket!
Semmi extra, semmi flanc, csak a maga egyszerűsége a rendíthetetlen minőség és kifogyhatatlan szeretet nemében!
Portékamra; Vendéglő a legjobb zalai portékák kamráinak tartalmából!
A cél, mellyel nyitunk felétek, hogy visszaidézzük a régmúlt gyerekkori ízek hangulatát és bebizonyítsuk, hogy a hagyományos konyha létjogosultsága -a mai modern világunkban- nagyobb, mint valaha!
Abban hiszünk, hogy egy konyha, egy vendéglő, akkor lehet igazán nagy, ha amúgy kicsi. Kicsi és családias, hogy tényleg csak azok térjenek be hozzánk, akik minden érzékszervükkel ránk és az általunk nyújtott vendégül látásra fogékonyak!
Szeretnénk megmutatni, hogy egy piros lábasos vendéglátóhely, hogy lehet a minőség úttörője nagyot mondások nélkül; hogy egy hideg előételnél mit kereshet a tányéron a disznósajt, vagy miért finomabb házi savanyúsággal a rántott szelet, mint a boltival…
Ennek a háznak a családiassága, meghittsége a modern, mai korabeli elvárásoknak megfelelően a zalai vidék régmúlt értékeit hivatott őrizni!
S reményeink szerint az érzés, ami hozzánk mindig behúz majd, hasonló lesz, mint a nagyinál, márpedig szerintünk oda mindenki szeretett menni!
Csupán csak ennyit kívánunk Nektek, s magunknak egyaránt!
Mi azon leszünk, hogy ez minél előbb a megtestesült valóság legyen, tartsatok velünk az ehhez vezető úton, teremtsünk együtt minőségi zalaegerszegi “piac” gasztronómiát!

Helyi termék, élmény és közösség

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülhess a rendezvényeinkről! Ismerd meg a helyi termelői és kézműves termékeket, válj a Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac közösségének részesévé!

webre