Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac

Márciustól BOLHAPIAC a helyi termék placcon is

Terjeszkedik a bolhapiac. Márciustól minden vasárnap használt kézműves termékek, művészeti alkotások, régiségek és antik tárgyak árusíthatók a Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac placcán is.

A bolhapiacon való árusítás regisztrációhoz kötött.

Kérjük azokat, akik használt kézműves termékek, művészeti alkotások, régiségek és antik tárgyak árusításával foglalkoznak, és szívesen árusítanának a helyi termék placcon, regisztráljanak az alábbi űrlap kitöltésével.

Mi történik a regisztráció után?

A regisztrációt követően a szervezők a megadott telefonszámon személyes találkozóra időpontot egyeztetnek a jelentkezőkkel. A találkozó során az árusítóhelyek kijelölésre kerülnek. A Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac bolhapiacán azok kaphatnak helyet, akik használt kézműves termékeket, műalkotásokat, régiségeket és antik tárgyakat árusíthatók.

Bolhapiac árusítói regisztráció

Jelentkezés a Göcseji Tudásközpont - Zalaegerszegi Helyi Termék Piac épülete előtti árusításra

PROGRAMJAINK:

Ezek is érdekelhetnek ....

NŐK A „PIACON”

A márciusi Helyi Termék Vásári Forgatag rendezvényéhez kapcsolódóan kerül megrendezésre a NŐK A „PIACON” című rendezvényünk. Programjainkat kétféle tematika köré szervezzük. Ezek: a nőnap és a közelgő nemzeti ünnep, március

Tovább olvasom »

Biokertészkedés könnyedén

Ingyenes előadás a biokertészkedés témakörében: március 5-én A Gyümölcsöző Kiskertek előadásai után indul a Biokertészkedés könnyedén, hasznos termékekkel… című előadássorozat, melynek életre hívója az Agrocity Gazdabolt. Az első előadás ideje:

Tovább olvasom »

Batikolás szakkör

Dorida Design batik szakkör márciusban 4 alkalommal Zalaegerszegen, a Göcseji Tudásközpontban.  Batikolás, shibori, tiedye Már többször hallottad ezeket a szavakat, de nem tudod mit jelentenek?  Ismerős a technika? Korábban már

Tovább olvasom »

Húsvétváró Kelmekáosz

Húsvétváró Kelmekáosz március 2-án, szombaton 13-17 óra között a Göcseji Tudásközpontban. Vinkó Istvánné Csilla textilszobrász alkotásait sokan csodálhatták meg az elmúlt hetekben a Bűvölet c. kiállításán. Ha szívesen ellesnék Csillától

Tovább olvasom »

Maradjunk kapcsolatban!

Kérdésed van? Csatlakoznál termelőként vagy kézművesként a Göcseji Tudásközpont - Zalaegerszegi Helyi Termék Piachoz?

Várjuk jelentkezésedet.

Helyi termék, élmény és közösség

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülhess a rendezvényeinkről! Ismerd meg a helyi termelői és kézműves termékeket, válj a Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac közösségének részesévé!

webre