Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac

Csatlakozz alkotóközösségünkhöz!

A Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac alkotói közösségébe várunk jelentkezőket a kézművesség bármely területéről. 
Áprilistól hosszabb nyitvatartással várja látogatóit és a kézműveskedésre nyitott gyermekeket és felnőtteket a Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac.
A hosszabb nyitvatartás több szakkörre, mesterségbemutatóra, oktatásra ad lehetőséget, ezért szeretettel várunk alkotói csapatunkba olyan kézműveseket, népművészeket, iparművészeket, képzőművészeket, akik szívesen továbbadják a tudásukat, akik szívesen építenének az intézményünk adottságaira.
Ha szívesen csatlakoznál hozzánk, gyere el, nézz körül, milyen lehetőségek várnak itt Rád. Egyeztessünk időpontot a 20/372-3556-os telefonszámon!
Szeretettel várunk. 🥰

PROGRAMJAINK:

Ezek is érdekelhetnek ....

NŐK A „PIACON”

A márciusi Helyi Termék Vásári Forgatag rendezvényéhez kapcsolódóan kerül megrendezésre a NŐK A „PIACON” című rendezvényünk. Programjainkat kétféle tematika köré szervezzük. Ezek: a nőnap és a közelgő nemzeti ünnep, március

Tovább olvasom »

Biokertészkedés könnyedén

Ingyenes előadás a biokertészkedés témakörében: március 5-én A Gyümölcsöző Kiskertek előadásai után indul a Biokertészkedés könnyedén, hasznos termékekkel… című előadássorozat, melynek életre hívója az Agrocity Gazdabolt. Az első előadás ideje:

Tovább olvasom »

Batikolás szakkör

Dorida Design batik szakkör márciusban 4 alkalommal Zalaegerszegen, a Göcseji Tudásközpontban.  Batikolás, shibori, tiedye Már többször hallottad ezeket a szavakat, de nem tudod mit jelentenek?  Ismerős a technika? Korábban már

Tovább olvasom »

Húsvétváró Kelmekáosz

Húsvétváró Kelmekáosz március 2-án, szombaton 13-17 óra között a Göcseji Tudásközpontban. Vinkó Istvánné Csilla textilszobrász alkotásait sokan csodálhatták meg az elmúlt hetekben a Bűvölet c. kiállításán. Ha szívesen ellesnék Csillától

Tovább olvasom »

Maradjunk kapcsolatban!

Kérdésed van? Csatlakoznál termelőként vagy kézművesként a Göcseji Tudásközpont - Zalaegerszegi Helyi Termék Piachoz?

Várjuk jelentkezésedet.

Helyi termék, élmény és közösség

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülhess a rendezvényeinkről! Ismerd meg a helyi termelői és kézműves termékeket, válj a Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac közösségének részesévé!

webre