Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac

Ne dobd ki! Alkoss újat! – Kiállítászáró és díjkiosztó.

NE DOBD KI! ALKOSS ÚJAT! címmel a Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac a Föld Napja alkalmából alkotói pályázatot hirdetett újrahasznosított anyagokból készülő alkotásokra.
Alkotásaikat április 20-ig küldhették be az alkotók, s a mintegy 100 beérkezett pályamunkából a Föld Napján, április 22-én, szombaton 17 órakor nyílt kiállítás, amely 2023. május 12-ig tekinthető meg a Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac kiállítóterében.

Május 12-én, pénteken 17 órakor díjkiosztó

A kiállítás látogatói felnőtt és gyermek kategóriában szavazhatnak a szerintük legjobbnak ítélt alkotásokra. A közönségszavazatok alapján, a nyertes pályamunkák alkotói május 12-én, pénteken 17 órakor díjkiosztó keretében vehetik át az elismerést. A felnőtt kategória nyertese kézműves ajándékcsomagot nyerhet, míg a gyermek kategória nyertese szakköri foglalkozásokra szóló ajándékutalványt vehet át.
S egy meglepetés a kiállítás látogatóinak. Több értékes kézműves alkotás kerül kisorsolásra azok között, akik szavazatukkal segítik a nyertes alkotók és alkotások kiválasztását.

     

PROGRAMJAINK:

Ezek is érdekelhetnek ....

NŐK A „PIACON”

A márciusi Helyi Termék Vásári Forgatag rendezvényéhez kapcsolódóan kerül megrendezésre a NŐK A „PIACON” című rendezvényünk. Programjainkat kétféle tematika köré szervezzük. Ezek: a nőnap és a közelgő nemzeti ünnep, március

Tovább olvasom »

Biokertészkedés könnyedén

Ingyenes előadás a biokertészkedés témakörében: március 5-én A Gyümölcsöző Kiskertek előadásai után indul a Biokertészkedés könnyedén, hasznos termékekkel… című előadássorozat, melynek életre hívója az Agrocity Gazdabolt. Az első előadás ideje:

Tovább olvasom »

Batikolás szakkör

Dorida Design batik szakkör márciusban 4 alkalommal Zalaegerszegen, a Göcseji Tudásközpontban.  Batikolás, shibori, tiedye Már többször hallottad ezeket a szavakat, de nem tudod mit jelentenek?  Ismerős a technika? Korábban már

Tovább olvasom »

Húsvétváró Kelmekáosz

Húsvétváró Kelmekáosz március 2-án, szombaton 13-17 óra között a Göcseji Tudásközpontban. Vinkó Istvánné Csilla textilszobrász alkotásait sokan csodálhatták meg az elmúlt hetekben a Bűvölet c. kiállításán. Ha szívesen ellesnék Csillától

Tovább olvasom »

Maradjunk kapcsolatban!

Kérdésed van? Csatlakoznál termelőként vagy kézművesként a Göcseji Tudásközpont - Zalaegerszegi Helyi Termék Piachoz?

Várjuk jelentkezésedet.

Helyi termék, élmény és közösség

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülhess a rendezvényeinkről! Ismerd meg a helyi termelői és kézműves termékeket, válj a Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac közösségének részesévé!

webre