Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac

Ne dobd ki! Alkoss újat! – Kiállítászáró és díjkiosztó.

NE DOBD KI! ALKOSS ÚJAT! címmel a Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac a Föld Napja alkalmából alkotói pályázatot hirdetett újrahasznosított anyagokból készülő alkotásokra.
Alkotásaikat április 20-ig küldhették be az alkotók, s a mintegy 100 beérkezett pályamunkából a Föld Napján, április 22-én, szombaton 17 órakor nyílt kiállítás, amely 2023. május 12-ig tekinthető meg a Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac kiállítóterében.

Május 12-én, pénteken 17 órakor díjkiosztó

A kiállítás látogatói felnőtt és gyermek kategóriában szavazhatnak a szerintük legjobbnak ítélt alkotásokra. A közönségszavazatok alapján, a nyertes pályamunkák alkotói május 12-én, pénteken 17 órakor díjkiosztó keretében vehetik át az elismerést. A felnőtt kategória nyertese kézműves ajándékcsomagot nyerhet, míg a gyermek kategória nyertese szakköri foglalkozásokra szóló ajándékutalványt vehet át.
S egy meglepetés a kiállítás látogatóinak. Több értékes kézműves alkotás kerül kisorsolásra azok között, akik szavazatukkal segítik a nyertes alkotók és alkotások kiválasztását.

     

PROGRAMJAINK:

Ezek is érdekelhetnek ....

Kézműves tábor napi részvétellel

Frissítés: 2024. 07.03. Jelentkezés már csak a IV. turnusba lehetséges, többi táborunk betelt. Köszönjük szíves megértésüket. Napközis táborunkba napi részvételi díjjal is fogadunk gyermekeket, így ha akár csak egy-egy napra

Tovább olvasom »

Szép Hazánk, Erdély – kiállítás

Szép Hazánk, Erdély címmel nyílik következő kiállításunk, melyen nemezképeket, festményeket és fotókat láthatnak Erdély varázslatos földjéről. Szőke Veronika művészettörténész és Szász Norbert amatőr fotós kiállítása a Göcseji Tudásközpontban 2024. június

Tovább olvasom »

Digitális lélek – médiatábor

Digitális lélek címmel médiatábort szervezünk 12 éves kor feletti gyermekeknek. A tábor ideje: 2024. augusztus 12-16. A foglalkozások hétfőtől-péntekig naponta 8 órától 16 óráig tartanak. Délelőttönként művészeti foglalkozásokon vesznek részt

Tovább olvasom »

Maradjunk kapcsolatban!

Kérdésed van? Csatlakoznál termelőként vagy kézművesként a Göcseji Tudásközpont - Zalaegerszegi Helyi Termék Piachoz?

Várjuk jelentkezésedet.

Helyi termék, élmény és közösség

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülhess a rendezvényeinkről! Ismerd meg a helyi termelői és kézműves termékeket, válj a Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac közösségének részesévé!

webre