Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac

Erzsébet Nap a Göcseji Tudásközpontban

Erzsébet nap a Göcseji Tudásközpontban november 19-én, vasárnap 7-12 óráig.
👉Szent Erzsébet csodáiról mesél nem csak a gyermekeknek 10 órakor Sümeginé Horváth Anita.
👉Kézműves foglalkozás keretében különleges rózsákat készítünk agyagból, bőrből, textilből és gyapjúból.
👉Adományátadás: 11 órakor. Adományokat gyűjtünk szerényebb anyagi háttérrel rendelkező általános iskolásoknak: használt, de jó állapotú ruhanemű, használati tárgyak, könyvek, játékok, informatikai és elektronikai eszközök, írószerek, édességek stb. Az adományokat szerdától szombatig 8-18 óra között, vasárnap pedig 7-10 óra között fogadjuk a Göcseji Tudásközpontban. Az adományokat egy általános iskolai alapítványnak adjuk át.
👉Szent Erzsébet „köztünk jár”. Kosarából különleges, erre az alkalomra, egyedi recept alapján sütött Erzsébet kenyér kóstolható. A kenyeret a Partisan Pékség eredeti recept alapján süti erre az alkalomra, és csak ezen a napon, csak a Portéka üzletében vásárolható meg.
👉Közben helyi termék vásár és
👉Bolhapiac.
👉Az emeleten pedig nemcsak mese lesz, hiszen a lendvai Magyar Nemzetiségi Művelődési Intézet két kézművesének alkotásai, Sabo Marija és Flisar Doroteja többek között vesszőből, szalmából és csuhéból készített használati és dísztárgyai is várják még a látogatókat.
Mindenkit szeretettel várunk! 🥰

PROGRAMJAINK:

Ezek is érdekelhetnek ....

NŐK A „PIACON”

A márciusi Helyi Termék Vásári Forgatag rendezvényéhez kapcsolódóan kerül megrendezésre a NŐK A „PIACON” című rendezvényünk. Programjainkat kétféle tematika köré szervezzük. Ezek: a nőnap és a közelgő nemzeti ünnep, március

Tovább olvasom »

Biokertészkedés könnyedén

Ingyenes előadás a biokertészkedés témakörében: március 5-én A Gyümölcsöző Kiskertek előadásai után indul a Biokertészkedés könnyedén, hasznos termékekkel… című előadássorozat, melynek életre hívója az Agrocity Gazdabolt. Az első előadás ideje:

Tovább olvasom »

Batikolás szakkör

Dorida Design batik szakkör márciusban 4 alkalommal Zalaegerszegen, a Göcseji Tudásközpontban.  Batikolás, shibori, tiedye Már többször hallottad ezeket a szavakat, de nem tudod mit jelentenek?  Ismerős a technika? Korábban már

Tovább olvasom »

Húsvétváró Kelmekáosz

Húsvétváró Kelmekáosz március 2-án, szombaton 13-17 óra között a Göcseji Tudásközpontban. Vinkó Istvánné Csilla textilszobrász alkotásait sokan csodálhatták meg az elmúlt hetekben a Bűvölet c. kiállításán. Ha szívesen ellesnék Csillától

Tovább olvasom »

Maradjunk kapcsolatban!

Kérdésed van? Csatlakoznál termelőként vagy kézművesként a Göcseji Tudásközpont - Zalaegerszegi Helyi Termék Piachoz?

Várjuk jelentkezésedet.

Helyi termék, élmény és közösség

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülhess a rendezvényeinkről! Ismerd meg a helyi termelői és kézműves termékeket, válj a Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac közösségének részesévé!

webre