Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Csomózz Velünk!

2023. július 8. 08:00 - 17:00

A Göcseji Kézműves Egyesület szervezésében a Helyi Termék Vásári Forgataghoz ismét kapcsolódik egy hagyományőrző nap, melynek címe a Csomózz Velünk!

A rendezvényt ünnepélyesen köszönti 9:30-kor Böjte Sándor Zsolt önkormányzati képviselő. A rendezvényen részt vesz Tolvaj Márta önkormányzati főtanácsadó asszony is. Közreműködik a Zala Táncegyüttes.

A rendezvényen a csomózásos technikákat alkalmazó kézműves szakmák mutatkoznak be: makramé, horgolás, csipkeverés, csipkevarrás. Szakmai előadáson ismerhetjük meg e kézműves tevékenységek eredetét és mesterségbemutatókon e technikák mai felhasználását. Természetesen gyermekek és felnőttek egyaránt ki is próbálhatják a makramézást, a horgolást vagy akár a csipkeverést. Sőt, arra kérünk minden résztvevőt, hogy kössenek egy-egy csomót a szeretteikért, a barátságaikért, s ezáltal hozzunk létre egy nagy, közösen csomózott alkotást. Örülnénk, ha minél többen szaporítanák a csomók számát.

Részletek

Dátum:
2023. július 8.
Időpont:
08:00 - 17:00
Esemény kategóriák:
, ,

Szervezők

Göcseji Kézműves Egyesület
Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac

Helyszín

Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac
Piac tér 3.
Zalaegerszeg, Zala megye 8900 Magyarország
+ Google Térkép
Phone
+36 20 3723556

Helyi termék, élmény és közösség

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülhess a rendezvényeinkről! Ismerd meg a helyi termelői és kézműves termékeket, válj a Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac közösségének részesévé!

webre