Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac

Grafikai szakkör

KIRÁNDULÁS A GRAFIKA REJTELMEIBEN címmel grafikai szakkör indult a Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac oktatótermében.

A következő alkalom

2023. április 5-én, szerdán 18 órakor.

A 2023. február elején indult szakkörökön Gacsal Gábor művészetoktató, rajztanár segítségével az alapoktól indulva elsajátíthatjuk a grafikai mesterfogásokat és többféle technikával is megismerkedhetünk. Későbbiekben akár a számítógépes grafika készítése is napirendre kerülhet, ha a résztvevők erre igényt tartanak.

A szakkört kéthetente pénteken 18-20 óra között tartjuk. Egyaránt ajánljuk  felnőtteknek és gyermekeknek 10-12 éves kortól. Lehet akár egy szülő-gyermek program is. A technikák elsajátítását követően minden résztvevő a saját elképzelései szerint alkothat, melyben a szakkörvezető segíti.

Ha színesben látod a világot, és szeretnéd jobban kifejezni magad képekben, jelentkezz a szakkörre az alábbi űrlap kitöltésével!

Ha nem kapcsolódtál be a szakkör indulásakor, nem gond, ha úgy érzed, az alapjaid megvannak, csatlakozhatsz bármelyik foglalkozáshoz.

PROGRAMJAINK:

Ezek is érdekelhetnek ....

NŐK A „PIACON”

A márciusi Helyi Termék Vásári Forgatag rendezvényéhez kapcsolódóan kerül megrendezésre a NŐK A „PIACON” című rendezvényünk. Programjainkat kétféle tematika köré szervezzük. Ezek: a nőnap és a közelgő nemzeti ünnep, március

Tovább olvasom »

Biokertészkedés könnyedén

Ingyenes előadás a biokertészkedés témakörében: március 5-én A Gyümölcsöző Kiskertek előadásai után indul a Biokertészkedés könnyedén, hasznos termékekkel… című előadássorozat, melynek életre hívója az Agrocity Gazdabolt. Az első előadás ideje:

Tovább olvasom »

Batikolás szakkör

Dorida Design batik szakkör márciusban 4 alkalommal Zalaegerszegen, a Göcseji Tudásközpontban.  Batikolás, shibori, tiedye Már többször hallottad ezeket a szavakat, de nem tudod mit jelentenek?  Ismerős a technika? Korábban már

Tovább olvasom »

Húsvétváró Kelmekáosz

Húsvétváró Kelmekáosz március 2-án, szombaton 13-17 óra között a Göcseji Tudásközpontban. Vinkó Istvánné Csilla textilszobrász alkotásait sokan csodálhatták meg az elmúlt hetekben a Bűvölet c. kiállításán. Ha szívesen ellesnék Csillától

Tovább olvasom »

Maradjunk kapcsolatban!

Kérdésed van? Csatlakoznál termelőként vagy kézművesként a Göcseji Tudásközpont - Zalaegerszegi Helyi Termék Piachoz?

Várjuk jelentkezésedet.

Helyi termék, élmény és közösség

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülhess a rendezvényeinkről! Ismerd meg a helyi termelői és kézműves termékeket, válj a Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac közösségének részesévé!

webre