Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac

Karácsonyi Vásár

Szeretnénk elérni, hogy az idei karácsonyi ünnepek alatt minél több család karácsonyfája alá és az ünnepi asztalra kerüljön kézműves termék és kézműves termelői élelmiszer.

Arra gondoltunk, hogy egy kicsit arról is szóljon nálunk a karácsonyi készülődés, hogy akár a gyermekek, akár a felnőttek maguk készíthessék el szeretteiknek az ajándékaikat. 

Ezért a Göcseji Tudásközpont épületében szeretnénk karácsonyi vásárt hirdetni, ahol arra is lehetősége nyílik minden árusítónak, hogy foglalkozást hirdessen az ajándékok elkészítésére. Karácsonyig, december 1-től 23-ig minden szerdán és csütörtökön 12-18 óra között, pénteken és szombaton 9-18 óra között szeretnénk a vásárt meghirdetni. Ez összesen 14 nap, melyből 7 délután és 7 egész nap.

A részvételi díj a szerda-csütörtöki délutánokon 2.000 Ft, az egész napokon, pénteken és szombaton 3.500 Ft. A 14 napra összesen 38.500 Ft lenne, de aki minden nap részt vesz, annak a 14 nap mindösszesen 30.000 Ft-ba kerül. Mindenkinek két db (120 cm-es) asztalt biztosítunk.

A részvételi szándékotokat kérjük, hogy november 20-ig jelezzétek az alábbi űrlapon. Kérdés esetén a Göcseji Tudásközpontban személyesen vagy a 20/372-3556-os telefonon Nikitscher Bernadettét keressétek.

A regisztrációt követően kiállított számla alapján a részvételi díjat átutalással lehet befizetni.

Előre bejelentkezés nélkül a napidíj délutánonként 3.000, egész napra 5.000 Ft lesz.

Mindenkinek sikeres karácsonyi értékesítést kívánunk, melyhez a vásár népszerűsítésével igyekszünk hozzájárulni.

Figyelem! A regisztrációs határidő lejárt, ezért az űrlap már nem érhető el.  Köszönjük a megértést.

A vásári napokra szeretettel várunk mindenkit. Ha lekésted a regisztrációt, jelezheted érkezésedet a 20/372-3556-os telefonszámon.

PROGRAMJAINK:

Ezek is érdekelhetnek ....

NŐK A „PIACON”

A márciusi Helyi Termék Vásári Forgatag rendezvényéhez kapcsolódóan kerül megrendezésre a NŐK A „PIACON” című rendezvényünk. Programjainkat kétféle tematika köré szervezzük. Ezek: a nőnap és a közelgő nemzeti ünnep, március

Tovább olvasom »

Biokertészkedés könnyedén

Ingyenes előadás a biokertészkedés témakörében: március 5-én A Gyümölcsöző Kiskertek előadásai után indul a Biokertészkedés könnyedén, hasznos termékekkel… című előadássorozat, melynek életre hívója az Agrocity Gazdabolt. Az első előadás ideje:

Tovább olvasom »

Batikolás szakkör

Dorida Design batik szakkör márciusban 4 alkalommal Zalaegerszegen, a Göcseji Tudásközpontban.  Batikolás, shibori, tiedye Már többször hallottad ezeket a szavakat, de nem tudod mit jelentenek?  Ismerős a technika? Korábban már

Tovább olvasom »

Húsvétváró Kelmekáosz

Húsvétváró Kelmekáosz március 2-án, szombaton 13-17 óra között a Göcseji Tudásközpontban. Vinkó Istvánné Csilla textilszobrász alkotásait sokan csodálhatták meg az elmúlt hetekben a Bűvölet c. kiállításán. Ha szívesen ellesnék Csillától

Tovább olvasom »

Maradjunk kapcsolatban!

Kérdésed van? Csatlakoznál termelőként vagy kézművesként a Göcseji Tudásközpont - Zalaegerszegi Helyi Termék Piachoz?

Várjuk jelentkezésedet.

Helyi termék, élmény és közösség

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülhess a rendezvényeinkről! Ismerd meg a helyi termelői és kézműves termékeket, válj a Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac közösségének részesévé!

webre