Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac

KÉZRŐL-KÉZRE VÁSÁR

Ne dobd ki az összegyűlt, már nem használt vagy maradék kézműves alapanyagaidat, eszközeidet! Hozd el szeptember 16-án, szombaton 8-12 óra között a Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piacra a KÉZRŐL-KÉZRE Vásárra! Vagy ha új hobbit próbálnál ki, gyere, vadászd össze a hozzávalókat!

Lelkesen belefogunk egy új hobbiba. Beszerezzük a szükséges eszközöket, anyagokat. Megvalósítjuk egy-két ötletünket, majd úgy alakul, hogy nem találunk időt/kedvet a folytatásra. Persze sajnáljuk kidobni a beszerzett vagy megörökölt eszközöket, anyagokat. Rakosgatjuk, hogy „Jó lesz még az valamire…” Ne dobd ki! Add tovább!
Rendszeresen alkotunk valamilyen kézműves tevékenység keretében, így egyre profibb eszközöket szerzünk be, de mit kezdjünk a régivel? Ne dobd ki! Add tovább!
Az alkotásaink készítése során hulladék keletkezik, amit rakosgatunk, hogy „Jó lesz még az valamire…”, de csak gyűlik. Lehet, hogy ami nálunk maradék, az egy másik kézműves tevékenységéhez még egy pont jól használható darab? Ne dobd ki! Add tovább!
Kipróbálnál egy új kézműves tevékenységet, de nem szeretnél túl sokat költeni az eszközökre, amíg nem vagy biztos magadban? Gyere el, szerezd be az alapanyagokat és eszközöket a Kézről-Kézre Vásáron.

Szeptember 16-án, szombaton 8-12 óra között ismét szervezünk egy kézműves alapanyag és eszköz csere-berét és vásárt, melynek a KÉZRŐL-KÉZRE VÁSÁR címet adtuk.  Továbbadhatjuk vagy elcserélhetjük az összegyűlt maradék alapanyagokat, az általunk már nem használt eszközöket. Vagy éppen átvehetjük, beszerezhetjük azokat az alapanyagokat és eszközöket, ami az új ötleteink megvalósításához szükségesek. Ha szívesen elhoznád a feleslegessé vált anyagaidat, munkaeszközeidet, és szeretnél asztalt foglalni, hívd a következő telefonszámot: 20/372-3556.

Ne dobd ki! Add tovább!

PROGRAMJAINK:

Ezek is érdekelhetnek ....

Farsangi Parádé

Február 10-én Farsangi Parádé címmel, a farsang jegyében rendezzük meg a minden hónap második szombatjára tervezett Helyi Termék Vásári Forgatagunkat. Célunk a farsangi szokások felelevenítése, így macskurázás, álarckészítő kézműves verseny és

Tovább olvasom »

Mézes Balázs nap

Mézes Balázs nap február 3-án, szombaton 7-től 13 óráig a Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piacon. A Balázs-járás hagyományainak felelevenítése, ismeretterjesztő előadások, ajándék kézműves foglalkozások, méz- és helyi termék

Tovább olvasom »

Álarckészítő kézműves verseny

A Göcseji Kézműves Egyesület szervezésében Álarc-készítő kézműves versenyre hívjuk a kézművesség iránt érdeklődő gyermekeket és felnőtteket a Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piacra a farsang jegyében megrendezésre kerülő „Farsangi

Tovább olvasom »

BŰVÖLET – Vinkóné Csilla kiállítása

BŰVÖLET címmel nyílik 2024. január 27-én, szombaton 16 órakor Vinkó Istvánné, Csilla kiállítása. A címválasztás jól tükrözi, hogy Csilla a textilek bűvöletében él. A textilek felhasználásának minden területe iránt érdeklődik,

Tovább olvasom »

Maradjunk kapcsolatban!

Kérdésed van? Csatlakoznál termelőként vagy kézművesként a Göcseji Tudásközpont - Zalaegerszegi Helyi Termék Piachoz?

Várjuk jelentkezésedet.

Helyi termék, élmény és közösség

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülhess a rendezvényeinkről! Ismerd meg a helyi termelői és kézműves termékeket, válj a Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac közösségének részesévé!

webre