Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac

Márton-napi libaságok

Márton-napi libaságok a Göcseji Tudásközpontban november 11-én, szombaton 7-13 óra között.
„Aki Márton napon libát nem eszik, egész éven át éhezik”- Gyere, kóstolj libát a Göcseji Tudásközpontban!
A rendezvény keretében a HO-PE Kóbi és a hamarosan nyíló Parázs Bisztró libás ínyencségek kóstolójával várja a látogatókat.
A nyitott műhelyek kézművesei pedig ingyenes kézműves játszóházzal várják az alkotó kedvű gyermekeket és szüleiket. Különleges libák készülhetnek agyagból, bőrből, papírcsíkokból és textilből. Természetesen folyamatosan várja a látogatókat a helyi termelői és kézműves vásár és 10-15 óra között az emeleten a lemezbörze.
Az emeleti kiállítótérben a lendvai Magyar Nemzetiségi Művelődési Intézet kézműveseinek kiállítása látogatható november 23-ig. A vesszőből és csuhéból font tárgyak mellett a muravidékre jellemző batikolt hímes tojásokat is megcsodálhatjuk.
Mindenkit szeretettel várnak a Göcseji Tudásközpontban a Márton-napi libaságok!🥰

PROGRAMJAINK:

Ezek is érdekelhetnek ....

NŐK A „PIACON”

A márciusi Helyi Termék Vásári Forgatag rendezvényéhez kapcsolódóan kerül megrendezésre a NŐK A „PIACON” című rendezvényünk. Programjainkat kétféle tematika köré szervezzük. Ezek: a nőnap és a közelgő nemzeti ünnep, március

Tovább olvasom »

Biokertészkedés könnyedén

Ingyenes előadás a biokertészkedés témakörében: március 5-én A Gyümölcsöző Kiskertek előadásai után indul a Biokertészkedés könnyedén, hasznos termékekkel… című előadássorozat, melynek életre hívója az Agrocity Gazdabolt. Az első előadás ideje:

Tovább olvasom »

Batikolás szakkör

Dorida Design batik szakkör márciusban 4 alkalommal Zalaegerszegen, a Göcseji Tudásközpontban.  Batikolás, shibori, tiedye Már többször hallottad ezeket a szavakat, de nem tudod mit jelentenek?  Ismerős a technika? Korábban már

Tovább olvasom »

Húsvétváró Kelmekáosz

Húsvétváró Kelmekáosz március 2-án, szombaton 13-17 óra között a Göcseji Tudásközpontban. Vinkó Istvánné Csilla textilszobrász alkotásait sokan csodálhatták meg az elmúlt hetekben a Bűvölet c. kiállításán. Ha szívesen ellesnék Csillától

Tovább olvasom »

Maradjunk kapcsolatban!

Kérdésed van? Csatlakoznál termelőként vagy kézművesként a Göcseji Tudásközpont - Zalaegerszegi Helyi Termék Piachoz?

Várjuk jelentkezésedet.

Helyi termék, élmény és közösség

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülhess a rendezvényeinkről! Ismerd meg a helyi termelői és kézműves termékeket, válj a Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac közösségének részesévé!

webre