Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac

Szakköreink

A Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac emeletén három nyitott kézműves műhelyben várják a kézművesség számos területéről az alkotók a látogatókat. Hetente 10-12 szakkörre várjuk az érdeklődőket, mely során a kézművesek vezetésével egy-egy használati vagy dísztárgy készítésén keresztül sajátíthatják el a mesterség alapjait.

Szeretettel várjuk a különböző kézműves tevékenységek iránt érdeklődő felnőtteket és gyerekeket az alábbi időpontokban tartandó szakköreinkre. A részvételi díj a felhasznált anyagoktól, alkalmazott eljárástól függően eltérő, ezért az adott szakkörnél feltüntetett díjak az érvényesek.

Ismerkedjen meg szakköreinkkel, a regisztrációhoz kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. Köszönjük.

Ha kérdése, észrevétele van, vagy olyan kézműves tevékenységet próbálna ki, ami a felsorolásban nem szerepel, hívja a 20/372-3556-os telefonszámot, vagy küldjön üzenetet.

Szakköri regisztráció

Jelentkezés a Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac szakkörére

Kérjük, válassza ki a szakkört! (Előképzettség nélkül gyermekeknek és felnőtteknek.)
Előzetes regisztráció: Kérek értesítést a következő, kezdő szintről induló oktatásokról.
Adatkezelési nyilatkozat(Kötelező)

PROGRAMJAINK:

Helyi termék, élmény és közösség

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülhess a rendezvényeinkről! Ismerd meg a helyi termelői és kézműves termékeket, válj a Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac közösségének részesévé!

webre