Készítsünk együtt szaloncukrot Gehér Zsuzsával, a GEHÉR Csokoládé Manufaktúra tulajdonosával a Göcseji Tudásközpontban 2024. december 7-én!
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a GEHÉR szaloncukor-készítő workshopra, amely most kedvezményes ünnepi áron kerül megtartásra a Göcseji Tudásközpontban.
- Mi is az a csokoládé?
- Megismerjük, milyen eszközök és alapanyagok felhasználásával tudunk otthon is bonbont, avagy szaloncukrot készíteni.
- Bemutatjuk a szaloncukor-készítés folyamatát: temperálás, burokkészítés, töltés, talpalás.
- Természetesen minden résztvevő hazaviheti az általa készített szaloncukrokat, mely akár a karácsonyfára kerül, akár ajándékba adja, vagy csak elkóstolgatják, mindenképpen örömet hoz az ünnepi készülődés közepette.
A 2,5-3 óra időtartamú program kedvezményes ünnepi részvételi díja: 14.000 Ft/fő, mely helyben, készpénzben fizethető.
A jelentkezéshez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot!