Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac

Táborok

A tanítási szünetekben a szülőkben felmerül a kérdés, hogy mivel töltsék el gyermekeik a szünidőt. Szeretettel várunk minden alkotni vágyó 5-12 éves korú gyermeket a Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac táboraiba, foglalkozásaira!

A Göcseji Tudásközpont és a Göcseji Kézműves Egyesület kézműveseinek közreműködésével az év során, az oktatási szünetekben a gyermekek részére több kézműves napot és tábort szervezünk, melyekhez az intézmény kiváló adottságokkal rendelkezik.
A gyermekek a paraszti kultúrát idéző, mégis modern környezetben többféle kézműves tevékenység alapjait sajátíthatják el. Naponta más-más kézműves tevékenységekkel ismerkedhetnek meg a résztvevők: nemezelés, bőrtárgyak készítése, agyagozás, textilszobrászat, fonás, szövés, varrás, makramé, pontfestés, papírtechnika stb., emellett vár rájuk sport, játék, móka, szórakozás.
Fontos, hogy az alkotókedvét senki ne felejtse otthon, a többiről mi gondoskodunk.🙂
Az alábbi felhívásokból tájékozódhat az aktuális lehetőségekről. A táborok turnusaira/foglalkozási napokra az ott talonline űrlap segítségével regisztrálhatja gyermekét. Kérjük, a jelentkezési lap kitöltése előtt olvassa el az Adatkezelési tájékoztatót!  Testvérek jelentkezése esetén kérjük, minden gyermekének külön jelentkezési lapot töltsön ki!

Bármilyen kérdés esetén hívja a 20/372-3556-os telefonszámot, vagy írjon az info@gocsejitudaskozpont.hu e-mail címre.

 

PROGRAMJAINK:

Maradjunk kapcsolatban!

Kérdése van? Csatlakozna termelőként vagy kézművesként a Göcseji Tudásközpont - Zalaegerszegi Helyi Termék Piachoz?

Várjuk jelentkezését.

Helyi termék, élmény és közösség

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülhess a rendezvényeinkről! Ismerd meg a helyi termelői és kézműves termékeket, válj a Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac közösségének részesévé!

webre