Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac

Ne dobd ki! Alkoss újat! – kiállítás

NE DOBD KI! ALKOSS ÚJAT! címmel a Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac a Föld Napja alkalmából alkotói pályázatot hirdetett újrahasznosított anyagokból készülő alkotásokra.
Az alkotásokból nyílt kiállítás 2023. április 22-én nyílik és május 12-én a közönségszavazatok alapján díjkiosztóval zárul.

A Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac a Föld Napja alkalmából hirdette meg alkotói pályázatát, mellyel arra ösztönözte a gyermekeket és a kézműveseket, hogy kidobásra szánt anyagok felhasználásával készítsenek alkotásokat, használati és dísztárgyakat.

Kiállításmegnyitó a Föld Napján

Alkotásaikat április 20-ig várták a szervezők, s a beérkezett pályamunkákból a Föld Napján, április 22-én, szombaton 17 órakor nyílik kiállítás. A kiállítást Varga Piroska, a Dózsa György Általános Iskola pedagógusa nyitja meg, a vendégeket köszönti Nikitscher Bernadette a Göcseji Tudásközpont szakmai vezetője. A megnyitón Simon Veronika előadóművész szaval és énekel.

A megnyitót követően ismerkedős, vidám beszélgetésre várjuk az alkotókat és látogatókat.

Közönségszavazás és díjkiosztó

A kiállítás 2023. május 12-ig tekinthető meg a Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac kiállítóterében. A látogatók május 11-ig korosztályonként szavazhatnak a szerintük legjobbnak ítélt alkotásokra. A közönségszavazatok alapján nyertes pályamunkák alkotói a május 12-én 17 órakor díjkiosztó  keretében vehetik át az elismerést.

Ajándéksorsolás a közönségszavazatot leadók között

S egy meglepetés a kiállítás látogatóinak. A Göcseji Tudásközpont szakmai vezetője, Nikitscher Bernadette egyik nemezelt faliképét felajánlotta kisorsolásra azok között, akik szavazatukkal segítik a a nyertes alkotók és alkotások kiválasztását.

Mindenkit szeretettel várunk a Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac kiállításán.

 

 

 

 

PROGRAMJAINK:

Ezek is érdekelhetnek ....

Farsangi Parádé

Február 10-én Farsangi Parádé címmel, a farsang jegyében rendezzük meg a minden hónap második szombatjára tervezett Helyi Termék Vásári Forgatagunkat. Célunk a farsangi szokások felelevenítése, így macskurázás, álarckészítő kézműves verseny és

Tovább olvasom »

Mézes Balázs nap

Mézes Balázs nap február 3-án, szombaton 7-től 13 óráig a Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piacon. A Balázs-járás hagyományainak felelevenítése, ismeretterjesztő előadások, ajándék kézműves foglalkozások, méz- és helyi termék

Tovább olvasom »

Álarckészítő kézműves verseny

A Göcseji Kézműves Egyesület szervezésében Álarc-készítő kézműves versenyre hívjuk a kézművesség iránt érdeklődő gyermekeket és felnőtteket a Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piacra a farsang jegyében megrendezésre kerülő „Farsangi

Tovább olvasom »

BŰVÖLET – Vinkóné Csilla kiállítása

BŰVÖLET címmel nyílik 2024. január 27-én, szombaton 16 órakor Vinkó Istvánné, Csilla kiállítása. A címválasztás jól tükrözi, hogy Csilla a textilek bűvöletében él. A textilek felhasználásának minden területe iránt érdeklődik,

Tovább olvasom »

Maradjunk kapcsolatban!

Kérdésed van? Csatlakoznál termelőként vagy kézművesként a Göcseji Tudásközpont - Zalaegerszegi Helyi Termék Piachoz?

Várjuk jelentkezésedet.

Helyi termék, élmény és közösség

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülhess a rendezvényeinkről! Ismerd meg a helyi termelői és kézműves termékeket, válj a Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac közösségének részesévé!

webre