Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac

Alkotói felhívás

NE DOBD KI! ALKOSS ÚJAT! címmel a Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac a Föld Napja alkalmából pályázatot hirdet újrahasznosított anyagokból készülő alkotásokra. 

A Felhívás tárgya

Nevezd be bármilyen újrahasznosított anyagból készített alkotásodat az április 22-én nyíló kiállításunkra!

Nevezhetnek:

Egyéni alkotók 6-99 év között. Egy fő maximum 5 alkotást nyújthat be. Igyekszünk minden alkotást kiállítani, de sok beérkező alkotás esetén fenntartjuk a jogot, hogy a több alkotást beküldők alkotásaiból kevesebb kerüljön bemutatásra, de legalább egy kiállításra kerül.

Osztályok: Általános iskolai és középiskolai osztályok közös alkotással is nevezhetnek, egy osztály egy alkotással nevezhet.

Beérkezési határidő: 2023. április 20. 18:00 óra

A nevezés folyamata:

  1. Készítsd el az alkotást, amit nevezni szeretnél. Az alkotás legalább 80 százalékát képezzék újrahasznosított anyagok.
  2. Adj címet az alkotásodnak!
  3. Minden benevezett alkotáshoz külön-külön kérjük az alábbi űrlapot kitölteni. Hi.: 2023. április 20.
  4. Hozd be a pályamunkádat a Göcseji Tudásközpontba április 19-én vagy 20-án 10-18 óra között. Az alkotásodhoz csatold a regisztrációs lapot, amit e-mailben kaptál. (Ha nem tudsz nyomtatni, akkor leadáskor azonosítjuk az adataidat, és kinyomtatjuk az adatlapodat.

A kiállításról:

A beérkezett alkotásokból berendezett kiállítást a Föld Napján, április 22-én, szombaton 17 órakor nyitjuk meg. A kiállítás május 12-ig lesz látogatható. A zárónapon, május 12-én, pénteken 17 órakor díjazzuk a közönség által legjobbnak ítélt alkotások alkotóit. 

A közönség szavazatai alapján három korcsoportban díjazzuk az egyéni alkotókat és az osztályközösségek alkotásait.

Várjuk a legötletesebb, legszebben kivitelezett, újrahasznosított alkotásokat. Alkotásra föl! 

 

 

 

PROGRAMJAINK:

Ezek is érdekelhetnek ....

Farsangi Parádé

Február 10-én Farsangi Parádé címmel, a farsang jegyében rendezzük meg a minden hónap második szombatjára tervezett Helyi Termék Vásári Forgatagunkat. Célunk a farsangi szokások felelevenítése, így macskurázás, álarckészítő kézműves verseny és

Tovább olvasom »

Mézes Balázs nap

Mézes Balázs nap február 3-án, szombaton 7-től 13 óráig a Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piacon. A Balázs-járás hagyományainak felelevenítése, ismeretterjesztő előadások, ajándék kézműves foglalkozások, méz- és helyi termék

Tovább olvasom »

Álarckészítő kézműves verseny

A Göcseji Kézműves Egyesület szervezésében Álarc-készítő kézműves versenyre hívjuk a kézművesség iránt érdeklődő gyermekeket és felnőtteket a Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piacra a farsang jegyében megrendezésre kerülő „Farsangi

Tovább olvasom »

BŰVÖLET – Vinkóné Csilla kiállítása

BŰVÖLET címmel nyílik 2024. január 27-én, szombaton 16 órakor Vinkó Istvánné, Csilla kiállítása. A címválasztás jól tükrözi, hogy Csilla a textilek bűvöletében él. A textilek felhasználásának minden területe iránt érdeklődik,

Tovább olvasom »

Maradjunk kapcsolatban!

Kérdésed van? Csatlakoznál termelőként vagy kézművesként a Göcseji Tudásközpont - Zalaegerszegi Helyi Termék Piachoz?

Várjuk jelentkezésedet.

Helyi termék, élmény és közösség

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülhess a rendezvényeinkről! Ismerd meg a helyi termelői és kézműves termékeket, válj a Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac közösségének részesévé!

webre